REGISTRACIJA V KLUB

STE POZABILI PRIJAVNE PODATKE?

DOit ACADEMY

by MAYA PERON

Vsak od nas lahko dobi, kar si želi!

Vsak od nas lahko dobi, kar si želi!

Poslanstvo

Ljudem dajem upanje, pogum, energijo, znanje in ORODJE, da najdejo moč v sebi in zmorejo narediti korak VEČ.

Vilinski simboli so ključi energij, ORODJE za delo z ZAKONOM PRIVLAČNOSTI.

Obstaja jih preko 200 in vsak od njih ima svojo vibracijo, ki nam pomaga, da se uskladimo z želeno energijo Vesolja in v svoje življenje pritegnemo ljubezen, srečo, obilje, denar, zdravje, priložnosti, prijatelje, uspeh, varnost in vse, kar si želimo.

Aktivirajo jih naša namera, pozitivno naravnana pozornost in vera. Njihova zloraba ni možna!

Zakaj DOit ACADEMY?

by MAYA PERON

01

Pripravimo vas na transformacijo!

Z uporabo Vilinskih simbolov se začnejo dogajati »čudeži« in se zgodijo velike transformacije, na kar je treba biti energijsko, čustveno, umsko, razumsko in fizično pripravljen.

02

Naučimo vas sprejeti, kar je vašega!

Znanja, ki smo jih dobili v šolah nikakor ne zadostujejo za ta proces. Vsak od nas potrebuje dodatna znanja in mentorstva, ki mu pomagajo da zna videti širšo sliko situacijo, da zna prihajajoče situacije sprejeti in obrniti sebi v prid – da pa bi to lahko storili, je najprej treba RAZISKATI, ČUTITI, RAZUMETI in SPREJETI SEBE! Dejstvo je, da se ljudje sprememb običajno bojimo, drugo pa, da je SPREMEMBA EDINA STALNICA v ŽIVLJENJU!

03

Naučite se spreminjati svet!

Skozi proces izobraževanja na DOITacademy ljudje zorijo, postajajo zadovoljni sami s seboj in skladni s svojimi željami. Posledično so bolj umirjeni, prijaznejši, niso konfliktni, so bolj zdravi, produktivnejši, uspešnejši, varnejši in bližje svojemu poslanstvu. Zavedajo se svoje lastne vrednosti in želijo ta uvid in izkušnjo omogočiti tudi drugim. Na ta način, se nežno, skoraj neopazno, a najučinkovitejše spreminja Svet. Zadovoljni in močni ljudje pomagajo »prižigati lučke« v drugih ljudeh… Vedno več nas ve, da Svet spreminjaš samo tako, da spremeniš sebe in druge z spodbudiš z lastnim vzgledom.

04

Certifikati in lastna poslovna pot

Udeleženci pridobijo certifikate, na podlagi katerih lahko (skladno s kompetencami, ki jih določen certifikat dovoljuje) samostojno izvajajo delavnice in izobraževanja.

Kako se nam lahko pridružite?

Brezplačno se lahko registrirate v DOIT Academy Klub in prvi boste obveščeni o aktivnostih, novostih, vsebinah in programih, ki jih pripravljamo za DOIT Academy!

Na vrh