REGISTRACIJA V KLUB

STE POZABILI PRIJAVNE PODATKE?

Moč. Harmonija. Večnost. Zvestoba. Zaščita.

PRSTAN MOČI z Vilinskimi simboli

NAROČITE TUKAJ!

Povežite se s svojo notranjo močjo z višjo zavestjo, ter postanite nepremagljivi!

PRSTAN MOČI

Prstan je že po ezoteričnem izročilu pripomoček, s katerim vplivamo na svoja čustva, misli, vedenje in nasploh svoj energijski ustroj, ne glede na to, ali se tega vpliva zavedamo ali ne.

Prstan moči z Vilinskimi simboli

Prstan moči z Vilinskimi simboli

Zakaj ga morate imeti?

... Z njegovo pomočjo boste okrepili sprejemanje energij, talentov in odločitev, ki so v vaše najvišje dobro in jih boste tudi svobodno izrazili.

... Zaščitil vas bo in vzpodbujal k mislim, idejam in dejanjem, s katerimi boste sami krojili svojo usodo.

... Odločno in varno boste stopali po svoji poti, ter izrazili tisto najboljše, kar je v vas. Tako boste dvigovali tudi kolektivno zavest, ter spreminjali Svet na bolje.

S PRSTANOM MOČI, katerega sestavni del so Vilinski simboli povežemo s svojo notranjo močjo z višjo zavestjo, ter postanemo nepremagljivi.

Več o Prstanu moči

Prstan moči na roki

Prstan moči na roki

Prstan je narejen iz dveh delov, od katerih je notranji del vrtljiv, kar nam omogoča še boljši stik z močjo Vilinskih simbolov, hkrati pa nas pomirja in nam omogoči hitrejšo povezavo z višjo zavestjo.

Nosimo ga na PRSTANCU, saj je to prst, ki ga že od nekdaj povezujejo z močjo Sonca, če pa vam notranji občutek govori drugače, ga upoštevajte!

Na prstanu so lahko trije ali štirje simboli, ki jih sami izberete iz seznama. Priporočamo, da si za izbor vzamete dovolj časa, se umirite in jih začutite.

Bodite unikatni!

Prstani so unikati in se ročno izdelujejo v Sloveniji. So informirani in aktivirani s posebno tehniko. Vsak prstan ima svojo številko in je vpisan v bazo, kar dokazuje njegovo avtentičnost in lahko vedno preverite.

Prstan, ki ga nima vsak!

Prstan, ki ga nima vsak!

Ob naročilu je treba napisati tudi ime, priimek in rojstni datum osebe, ki bo prstan uporabljala, da se lahko izračuna število numerološke matrike.

Matrika je odtis našega rojstnega datuma v energiji vesolja. Skozi preračun števil, pridemo do števila, ki pokaže, kaj je naš najvišji namen v tem življenju in nas pri tem podpre tako, da smiselno dopolni naše osebno in rojstno število.

Če ne veste TOČNE velikosti prstana, pojdite do najbližjega zlatarja, ki vam jo bo izmeril. Prstan je širok in masiven, zato ne sme biti pretesen.

Rok izdelave je od 7-15 dni.

Simbol kroga označuje popolnost, celovitost, enost in je znamenje absolutnega.

Krožno gibanje je popolno, nespremenljivo, brez začetka in konca. Simbolizira nebo, kot duhovno, nevidno in transcendentno, ter je znamenje harmonije, časa, večnosti, pripadnosti in predvsem ZAŠČITE.

Talismanski prstan ali čarobni krog, ki se nosi na prstu, so uporabljali že ljudstva v pradavnini. Povezan je z neposredno zaščito najobčutljivejših točk, ki oddajajo in sprejemajo magični fluid.

Nakit v obliki kroga je imel tudi vlogo stabilizatorja, ki vzdržuje kohezijo med dušo in telesom - antični bojevniki so npr. nosili prstan in veliko število zapestnic, ki so jih dobili od oseb, ki so si želele, da bi se vrnili v dobrem stanju - da bi se njihova duša trdno držala telesa.

Prstane in zapestnice morajo sneti tisti, katerih duša mora oditi.

NAROČITE SVOJ PRSTAN MOČI!

Prstan moči z Vilinskimi simboli je lahko vaš za samo

Na vrh