REGISTRACIJA V KLUB

STE POZABILI PRIJAVNE PODATKE?

SESTAVITE PAKET in PRIHRANITE!

Sestavite svoj paket amuletov z Vilinskimi simboli, ki jih v tem trenutku najbolj potrebujete za podporo in pomoč pri doseganju vaših zastavljenih ciljev.
Z nakupom v paketu prihranite do 25%!

Amuleti z Vilinskimi simboli

Amuleti z Vilinskimi simboli

Kaj Vilinski simboli sploh so?

Za tiste, ki se z njimi morda prvič srečujete - Vilinski simboli so ključi energij, ki potencirajo delovanje Zakona privlačnosti in so namenjeni vsem, ki razumejo (ali želijo razumeti) energijo, ki stvari ne prepuščajo naključju, ampak prevzemajo odgovornost za svoje življenje in tako aktivno krojijo svojo usodo.

Zavedati se moramo, da vsak od nas lahko dobi, kar si želi, saj nam sanje in želje nikoli niso dane brez možnosti uresničitve.

Živimo v Univerzumu neskončnih možnosti in imamo kot del tega neposreden dostop do ogromnega vira moči, s katero lahko ustvarjamo spremembe v svojem življenju.
Z uporabo Vilinskih simbolov se uskladimo z izbrano energijo, hkrati pa preusmerimo mogočno energijo pozornosti iz problema na rešitev. Z namero in odločnostjo se odpremo in uskladimo s pozitivnimi energijami in s tem povzročimo velikanski premik v svoji zavesti, ki sproži plaz pozitivnih posledic.

Vsak Vilinski simbol ima svojo lastno vibracijo, ki nam pomaga, da se uskladimo z želeno energijo in tako v svoje življenje PRITEGNEMO VSE, KAR SI ŽELIMO.

V paket lahko dodate spodnje simbole

Na seznamu preverite, katere simbole lahko izberete na svojih amuletih in pri čem vam določen simbol lahko pomaga ter kako.

Energija - OUM SHA-IN

1. Energija - OUM SHA-IN ©

Vilinski simbol energije zmore razreševati številne energetske težave in uganke. Pomaga vzpostaviti najboljše možno energijsko ravnovesje v snovnem, čustvenem in miselnem telesu, hkrati pa dviguje in obnavlja raven naše osebne energije.

Harmonija - SHANI TAER

2. Harmonija - SHANI TAER ©

Ko zaupamo v harmonijo, popolnost in božanski red, ki vlada vesolju, se tudi naša telesa in hormonski sistem začnejo uravnovešati in delovati skladno s seboj in okoljem.

Ljubezen - AMAR NAT

3. Ljubezen - AMAR NAT ©

Ljubezen je prvinska notranja kvaliteta, ki smo jo v svojem življenju poklicani razvijati. Prvi korak na poti resnične ljubezni je ta, da sprejmemo sebe in se naučimo imeti rade take, kakršni smo. Šele takrat smo sposobni ljubiti tudi druge in mogočno energijo ljubezni izžarevati navzven, do vseh in vsega.

Nov začetek - ILUR DANAI

4. Nov začetek - ILUR DANAI ©

Ta simbol uporabljamo kadar, kadar želimo sprožiti začetek nečesa novega, svežega, drugačnega. To je lahko začetek ljubezenske zveze, rojstvo otroka, nova služba, nov način življenja ali poslovni projekt.

Basic RGB

5. Obilje - HALI DOREI ©

Le kdo od nas si ne želi bogastva in obilja, pa naj gre za obilje ljubezni, duhovnega bogastva, denarja, zlata, znanja ali česar koli drugega.

Pritekanje denarja - AMALI DOARE

6. Pritok denarja - AMALI DOARE ©

Amali Doare je vilinski simbol za pritekanje denarja, zlata, torej bogastva v materialni obliki. Kadar nimamo dovolj sredstev za izmenjavo energij, se počutimo revne, bolne, nezadovoljne, prikrajšane in zaskrbljene.

Privlačnost - AURUM BEI

7. Privlačnost - AURUM BEI ©

Pri simbolu za privlačnost ne gre zgolj za ljubezensko, čustveno ali seksualno privlačnost med spoloma, ampak za veliko več. Gre za privlačnost, ki v naše življenje pritegne prave prijatelje, ljubimce, službe, dejanja, situacije, priložnosti in sposobnosti.

Samozavest - NIA TAR

8. Samozavest - NIA TAR ©

Samozavestni ljudje so zadovoljni sami s seboj, s svojim življenjem in svojim delovanjem, cenijo se in spoštujejo, imajo pozitivno samopodobo, so uspešni in priljubljeni.

Sreča - KALER ADALI

9. Sreča - KALER ADALI ©

Kaler Adali je zapis čiste pozitivne energije, ki jo ponazarja navpičnica moči s križiščem sedanjosti trenutka v sredini. Njegovo gorišče nas opominja, da je sreča trenutno stanje duha, ki ga ne moremo prenesti v preteklost ali v prihodnost, ampak izvira iz polne zavesti in enosti z vesoljem prav v tem hipu, ki ga dihamo sedaj.

Učenje - ULIM SHIN

10. Učenje - ULIM SHIN ©

Na svetu smo zato, da se naučimo svojih življenjskih lekcij.V krogu nenehno ponavljajočih se situacij spoznamo rešitev, delujemo drugače, kot smo vajeni, in neprijetnosti nam ni treba več doživljati.

Uspeh - TIR KAIRI

11. Uspeh - TIR KAIRI ©

Tir Kairi nam pomaga usvojiti novo pojmovanje uspešnosti in nas premakne v krog zmagovalcev. Pred nami se odprejo nove, neslutene priložnosti, mi pa z magnetno privlačnostjo pritegnemo energijo uspeha v svoje življenje.

Varnost in zaščita - TARIN ALB

12. Varnost in zaščita - TARIN ALB ©

Gre za izjemno močan simbol, ki okrog njegovega uporabnika naredi energijski ščit, tako da v notranjost lahko prodreta le ljubezen in luč, pozitivna energija iz zunanjega sveta.

Zaupanje - ELAM LIN

13. Zaupanje - ELAM LIN ©

Po poti prebujanja osebnosti te lahko vodi le zaupanje. Vsakič, ko zmoreš iz zaupanja tudi prizemljiti tisto, kar vre iz notranjosti, ko zmoreš od notranjega prepoznanja in nato od prve misli preiti k besedam in od njih k dejanjem, takrat si korak bližje sebi.

Zdravje - OLAN REI

14. Zdravje - OLAN REI ©

Simbol zdravja zajema celoten proces zdravljenja, ki ga sproži, in hkrati končni cilj popolnega ozdravljenja. Uporabljamo ga za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles (snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega), za ponovno vzpostavitev zdravega ravnovesja v telesu (predvsem na ravni sistema žlez z notranjim izločanjem) in za preprečevanje nastopa bolezni (preventivno).

Zmanjševanje - SHIR TRIN

15. Zmanjševanje - SHIR TRIN ©

Shir Trin nam pomaga zmanjšati in razbliniti tisto, kar nam ni všeč, kar nas moti, nam škoduje ali kako drugače ovira naš duhovni razvoj in osebnostno rast. Z njim dosežemo, da se težave, bolečine in neprijetnosti začnejo zmanjševati, dokler dokončno ne izginejo. Nadvse uporaben je pri zdravem hujšanju.

Sestavite svoj paket!

Na voljo imate dve možnosti - sestavite lahko paket s tremi ali pa paket s petimi amuleti z Vilinskimi simboli. Večji paket, več prihranite! Simbole izberete na naslednji strani...

PAKET 3

Paket s tremi amuleti z Vilinskimi simboli po vašem izboru
Z nakupom Paketa 3 prihranite 6'10€!

29'90€

Redna cena treh amuletov je 36'00€!

PAKET 5

Paket s petimi amuleti z Vilinskimi simboli po vašem izboru
Z nakupom Paketa 5 prihranite 15'10€!

44'90€

Redna cena petih amuletov je 60'00€!

Še vedno lahko seveda naročate tudi samo posamezne amulete. Izberete jih lahko tukaj >>>

Na vrh