REGISTRACIJA V KLUB

STE POZABILI PRIJAVNE PODATKE?

Matrika z Vilinskimi simboli

28.06€

Blanka Pušnik pravi, da s pomočjo MATRICE z VILINSKIMI SIMBOLI učinkovito spremenimo svojo vibracijo in nadomestimo “manjkajoča” števila, ter mnogo lažje krmarimo skozi življenje.

Kaj pravi Blanka o sebi in numerologiji:  “Numerologija je zame kot večni pripomoček pri iskanju poti. Sem zelo praktično naravnana in zavedam se, da veliko ljudi ne pove o sebi resnice, da jim gre slabo. Naučeni smo, da potrpimo, da smo pridni, da se trudimo, da ni pomembno, kaj želimo, če ni v dobro skupnosti…skratka, naučili so nas, da težko govorimo o sebi. Moj namen ni ljudem soliti pamet s klišejskimi puhlicami o tem, da naj mislijo pozitivno in vse se bo uredilo. V osnovi je to sicer res, vendar pa, ko si v neki kaši, se odzivaš refleksno in šele, ko z numerološko analizo ugotovim, kje je center moči posameznika, se dostikrat ljudje kar oddahnejo in doživijo nekakšen AHA efekt: ja, to je pa res…to se dogaja tudi meni…naš mulc je tudi tak…točno tak je moj mož…z mamo ne najdem stika točno zato.. podjetje se ne premakne z mrtve točke…kako določiti ceno proizvodom, da bo v skladu s števili nosilca podjetja?

Če moje početje nima uporabne vrednosti za človeka, ki pride k meni, delam nekaj narobe. Zato se trudim, da človek ugotovi, kaj dejansko storiti in se sproščeno sooči s preteklimi zmotami, saj ga nihče ne obsoja. Mi vsi delujemo v nekem trenutku tako, kot zmoremo. Če lahko ta trenutek predvidimo vnaprej, so nekatere odločitve lažje. Vse je že v nas. Jaz samo to izbezam na plano in dam ljudem orodje, kako naj v drugačni luči pogledajo nase. S tem avtomatsko, z večjo suverenostjo, sprejemajo odločitve. To je zame kot svetovalko, največja nagrada. Numerologija je zemljevid vsega, kar se je začelo izoblikovati že pred rojstvom. Včasih je najtežje prepoznati lastne potenciale in zato je zame numerologija idealno orodje, saj z njo spoznam vedenjske vzorce, moj način delovanja in smernice lahkotnega premikanja skozi osebne cilje.”

Šifra: Matrika z Vilinskimi simboli Oznak: , , ,

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Be the first to review “Matrika z Vilinskimi simboli”

Na vrh